Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Tandori-sesamspyd med æbleagurkesalat og bønnesalat

 

 


Tandori-sesamspyd med æbleagurkesalat og bønnesalat
4 personer

500 g MajsPlus kyllinge­inderfilet (3-4 pr person)
4 spsk. sesam
4 spsk. tandori krydderi
Olie til stegning
400 g haricots verts 
200 g edamame bønner
120 g kogte sorte bønner 
1-2 fed hvidløg
2-3 spsk. olie
1 agurk
2 grønne æbler
2 lime
1/2 chili
 
Grillspyd

Bønnesalat: Læg alle bønnerne i en stor skål. Hæld kogende vand over så det dækker og sæt til side i cirka 10 minutter og sigt vandet fra. 
Svits hvidløgene i olien til de er blanke og tilsæt bønnerne. Skru ned for varmen og steg i 7-10 minutter.
Vendt jævnligt og smag til med salt og peber. 
Skyl de sorte bønner og kom dem i panden de sidste 2 minutter. 
 
Agurkeæblesalat: Skær agurk og æbler i tynde ­skiver (evt. på mandolinjern). Læg dem i en skål med vand og pres en halv lime i vandet – så de ikke bliver brune. 
Før servering hældes vandet fra og den hakkede  chili vendes i. 
 
Spyd: Træk 1-2 inderfileter på hvert spyd og dyp den ene side i sesamfrø. Steg i 3-5 minutter på hver side. Pensel med tandori (rørt med olie) undervejs, og drys med salt og peber.

Pres en halv lime over spydene og server med de to salater, lime både og evt. lidt brød.
 
Print opskriften
Gem opskriften