Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Stegt kylling og agurke-rabarbersalat

 

 


Stegt kylling og agurke-rabarbersalat
4 personer

Ingredienser: 
500-600 g kylling, overlår og underlår 

Kartoffelmos:
400 g kartofler, skrælles og skæres i grove stykker
200 g knoldselleri, skrælles og skæres i grove stykker
1 dl creme fraiche 38%
2 fed hvidløg, rives fint el. knuses

Agurke- rabarbersalat:
1 stk. agurk, snittes fint diagonalt
2-4 stk. rabarber, snittes fint diagonalt
1/2 dl vand
1/2 dl lys eddike
3 spsk. honning el. sirup

Tilberedning:
Vand, eddike og honning koges op og hældes over agurker og rabarber. Trækker min. 20 min.
Kartofler og selleri koges i usaltet vand, til de er møre ca. 18 min. 
Kyllingestykkene krydres med salt og peber og steges i en forvarmet ovn, til gennemstegte - ca. 45 min. ved 195°C.
De varme kartofler og selleri moses med et piskeris og røres grundigt sammen med hvidløg og creme fraiche. Smages til med salt og peber.
 
Print opskriften
Gem opskriften