Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Pastismarinade med bukkenhornsfrø og merian

 

 


Pastismarinade med bukkenhornsfrø og merian
2 personer

Ingredienser
1/2 Pastis (Richard, Pernod, Ouzo el. lign)
2 spsk vand
1 tsk knust spidskommen
2 tsk hele bukkehornsfrø
3 stk hel stjerneanis
2 stk tørret timian
1 stk tørret merian
1 stk hele fennikelfrø
1 tsk tørret knust chili
Salt og Peber

Spidskomme, bukkehornsfrø, stjerneanis, fennikelfrø og chili ristes på en tør pande ca. 4 min. uden at "brænde".

De ristede krydderier samt timian,merian, salt og peber kværnes i en morder og røres sammen med pastis og vand.

Kyllingen vendes i marinaden og trækker 1-2 timer.

Marinaden tørres af og kyllingen gennemsteges i ovn eller på pande.

Til opskriften er anvendt ca. 300g parteret kylling, men den kan også anvendes til hel kylling på følgende måde: Kyllingen ridses med en skarp kniv og marinaden pensles på. Derefter krydres kyllingen med salt og peber og steges i en forvarmet ovn ca. 1 1/2 time ved 180 grader.

 


 

 
Print opskriften
Gem opskriften