Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kylling med majs og jordskokker

 

 


Kylling med majs og jordskokker
4 personer

Ingredienser:

300 g stegte kyllingebrystskiver
5 stk. majskolber
16 stk. baby gulerødder, blancheres kort
300 g jordskokker, skæres i grove stykker ca. 3 x 3 cm
2 spsk. rapsolie
1 tsk. salt
50 g mandler
1 spsk. frisk rosmarin, hakket
1 dl purløg, hakker
2 spsk. citronsaft
1 spsk. frisk chili, hakket
salt og peber

Tilberedning:
Kyllingeskiverne ristes kort på en hed stegepande, krydr med salt og peber.
Majskolberne koges i ca. 3 min., hvorefter kernerne skæres af. Brug evt. 500 g løse majs i stedet. Vend jordskokker, olie og salt sammen. Fordel på en bageplade og bag i ovnen ved 190° C i 25-30 min. Mandlerne bages samtidigt med jordskokkerne, blot kun 10 min.
Bland ingredienserne til marinaden sammen, og vend kylling, grøntsager og marinade sammen og  server.

 
Print opskriften
Gem opskriften