Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingebryst med romainesalat

 

 


Kyllingebryst med romainesalat
4 personer

Ingredienser:
500 g kylling brystfilet
1 stk. romainesalathoved
200 g coktailtomater
3 spsk. solsikkeolie
salt + peber
saften fra 1/2 citron

6 skiver brød til croutoner
olivenolie
2 spsk. kapers
2 spsk. æble eddike
sukker

Tilberedning:
Skyld og skær salaten i store stykker, tomaterne skæres i halve.
Kyllingen skæres i mundrette stykker og steges ved høj varme, tilsæt i citronsaften.

Brødet skæres i små tern og steges i olivenolien på en varm pande.

Salaten og kyllingen anrettes på en dyb tallerken, og den pyntes med kapers og brødcroutoner.

Sukker og æbleeddike blandes og bruges som dressing.

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften