Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingesalat med artiskok og oliven

 

 


Kyllingesalat med artiskok og oliven
4 personer

Ingredienser:
500 g kylling brystfilet
8-12 stk. artiskokhjerter
100 g blandede oliven
400 g blandede salater
70 g rødløg eller skalotteløg
1 bdt. bredbladet persille
5 dl sur & sød sauce (evt. fra Santa Maria)
100 g brød croutoner

Tilberedning:
Kyllingebrystfilétern steges i en forvarmet ovn ved 200 grader C i 20-25 min.

Afkøles og skæres i strimler som marineret i sur & sød saucen.

Salaterne rengøres og anrettes på en tallerken, og kylling, artiskok, oliven og løg kommes over.

Til sidst pyntes med bredbladet persille og brødcroutoner.

 

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften