Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingesalat med parmaskine

 

 


Kyllingesalat med parmaskine
4 personer

Ingredienser:
300 g stegt kyllingebryst i skiver
1 stk. romaine salat, i grove skiver
5 skiver parmaskinke
½ dl græskarkerne, ristede
2 dl blomkål, skåret i små buketter
½ dl purløg skåret i grove stykker
½ spsk. peber

Chili mayo:
1 bæger past. æggeblommer (40 g)
½ tsk. salt
½ dl rapsolie
1 spsk. vand
1 spsk. hvid balsamico eddike / citronsaft
1 spsk. rød chili
frisk kværnet peber

Tilberedning:
Rist kyllingeskiverne på en hed pande, krydr med salt og peber. (skiverne kan også anvendes direkte fra posen). Parmaskinken ristes ved 130° C i ca. 20 min.

Æggeblommen piskes sej med saltet, rapsolien tilsættes lidt af gangen under konstant omrøring. Balsamicoen piskes i og chilien tilsættes.
Kyllingeskiverne vendes med de øvrige ingredienser og chili mayo’en dryppes over.

Serveres med brød.

Tip! Kyllingesalaten er også god til madpakken.

 

 

 


 
Print opskriften
Gem opskriften