Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kongelig kyllingesalat

 

 


Kongelig kyllingesalat
10 personer

Ingredienser

8 stk. kylling brystfiléter eller 30 stk. kylling inderfileter

15 g smør

20 skiver bacon

400 g svampe evt. shiitake, kantareller, bøgehatte

3 dl mayonnaise

2 spsk. sennep

100 g kapers

salt og peber

2 stk. røde æbler

150 g små cornichoner

20 stk. blomsterkapers

10 skiver groft rugbrød

frisk timian

 

Tilberedning:

Brun kylling brystfileterne på panden i lidt smør. Dæk kylling fileterne halvt med vand og lad dem små simre på panden i 5-7 minutter på hver side. Del kylling fileterne i grove stykker og lad dem afkøle.

 

Steg baconskiverne sprøde på en pande og lad dem afdryppe på køkkenrulle/fedtsugende papir. Rens svampene og rist dem på panden i fedtet fra baconen i et par minutter.

 

Rør mayonnaisen med sennep og kapers og smag til med salt og peber. Skyl æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i tern. Vend kylling stykker, svampe og æbletern i mayonnaisen og anret kyllingesalaten med bacon, cornichoner og blomsterkapers.

 

Server kyllingesalaten med rugbrød og frisk timian.  

 

 

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften