Kongelig kyllingesalat

Kongelig kyllingesalat

Samlet arbejdstid: 35 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 20 min
Mellem

Tilberedning

  1. Brun kyllingebrystfileterne på panden i lidt smør.
  2. Dæk kyllingefileterne halvt med vand og lad dem små simre på panden i 5-7 minutter på hver side.
  3. Del kyllingefileterne i grove stykker og lad dem afkøle.
  4. Steg baconskiverne sprøde på en pande og lad dem afdryppe på køkkenrulle/fedtsugende papir.
  5. Rens svampene og rist dem på panden i fedtet fra baconen i et par minutter.
  6. Rør mayonnaisen med sennep og kapers og smag til med salt og peber.
  7. Skyl æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i tern.
  8. Vend kyllingestykker, svampe og æbletern i mayonnaisen og anret kyllingesalaten med bacon, cornichoner og blomsterkapers.
  9. Server kyllingesalaten med rugbrød og frisk timian.