Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kylling d´estragon

 

 


Kylling d´estragon
10 personer

Ingredienser:
10 stk. kylling brystfileter
olivenolie
5 stk. skalotteløg
2 fed hvidløg
50 g smør
4-5 spsk. dijonsennep
4 dl vand
3 spsk. tørret estragon
8 dl piskefløde
maizena
salt og peber
frisk estragon

200 g salat
3 spsk. olivenolie
kværnet peber
½ dl mix af kerner, ristede (solsikke, cashew, græskar)
3 stk. flutes

Tilberedning:
Skær hver kylling brystfilet i 3-4 stykker, og brun dem i en gryde med olie. Læg kødet til side i en skål.

Pil og hak skalotteløg og hvidløg, og svits dem let i smør og olie i gryden. Tilsæt sennep, og svits det med løgene i 1 minut. Kom vand og estragon i gryden, og lad det koge op.

Kom kylling og fløde i gryden, og lad retten simre i ca. 25 minutter. Tilsæt evt. maizena, hvis saucen ønskes tykkere.

Smag retten til med salt og peber, og pynt med frisk estragon.
Skyl salaten, og lad den afdryppe på et viskestykke.

Vend salaten med olivenolie, kværnet peber og ristede kerner.

Skær flutes i skiver, og server det til kyllingeretten og den ”kernesunde” salat 
   
TIP: Server evt. ris til i stedet for brød.

 

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften