Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Cous-cous med kyllingekød

 

 


Cous-cous med kyllingekød
4 personer

Ingredienser:
200 g kogt kyllingekød (bryst el. overlår uden skind).
- Eventuelle rester kan også anvendes.

2 dl Cous-cous
2 spsk. olie
½ agurk, grofthakket
½ rødløg, grofhakket
1 fed hvidløg, finthakket (kan udelades)
2-3 tomater, grofthakket
Bredbladet persille, grofthakket
Salt + peber
Evt. citronsaft

Tilbehør:
Groft brød

Tilbredning:
Bring 3 dl vand i kog og hæld det over cous-cousen. Krydr med salt og peber og tilsæt olie. Lad det stå i 10 min.

Afkøl det helt og tilsæt den kogte kylling og de øvrige ingredienser.

Smag til med citronsaft, salt og peber.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften