Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Lårfileter a la Cæsarsalat

 

 


Lårfileter a la Cæsarsalat
4 personer


Ingredienser:
8 stk. kyllingelårfileter med 6% ekstra jomfru olivenolie og kryddersalt

Salat:
1 stort romanisalat
1 flute i små terninger
Olivenolie
100 g parmasan
30 små oliven

Dressing:
8 æggeblommer pasteuriseret
½ spsk. salt
4 dl god olivenolie
2 tsk dijon sennep
1 ansjos
30 g revet parmasan
4 fed hvidløg

Tilberedning:
Skyl salaten godt, snit den i 2-3 cm brede stykker.

Varm en pande op rist flutestykkerne godt i olivenolie. Læg dem på fedtsugende papir, drys med havsalt.

Dressing: Blend æggeblommerne med salt til de er kørt seje og tilsæt olien lidt af gangen. Bland sennep, ansjos, hvidløg og parmesan i og blend godt. Smag til og tilsæt evt. mere ansjos eller sennep. Fortynd med lidt vand og mariner salatstykkerne godt i dressingen.

Varm en pande og steg lårfileterne godt på alle sider, skru ned for varmen og steg dem færdige.

Skær lårfileterne i skiver og server med salaten, drysset med brød, oliven og høvlet parmesan.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften