Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Marineret salat med karryspyd

 

 


Marineret salat med karryspyd
4 personer


4-6 karrymarinerede kyllingefileter af overlår
4 træ- eller bambusspyd

Salat:
150-200 g baby leaves salat
2 pærer
200 g grønne ærter
100 g feta i tern

Marinade:
4 spsk. olivenolie
1 spsk. Dijon sennep
2 spsk. rødvinseddike
1 spsk. flydende honning
salt og friskkværnet peber

Tilberedning:
Læg spyddene i vand og lad dem trække i 5 minutter. Del hvert lår i 3 dele og fordel dem på spyddene. Steg dem under grillen i ovnen i 12-15 minutter. Vend dem ofte.
Pisk alle ingredienser til marinaden sammen og vend den sammen med alle salatingredienserne i en stor skål.
Server de lune spyd med den marinerede salat.

Tip: Er der rester tilovers er det en rigtig lækker madpakkesalat. 

 
Print opskriften
Gem opskriften