Marineret salat med karryspyd

Marineret salat med karryspyd

Samlet arbejdstid: 35 min
Tilberedningstid: 20 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem

Tilberedning

  1. Læg spyddene i vand og lad dem trække i 5 minutter.
  2. Del hvert lår i 3 dele og fordel dem på spyddene.
  3. Steg dem under grillen i ovnen i 12-15 minutter. Vend dem ofte.
  4. Pisk alle ingredienser til marinaden sammen og vend den sammen med alle salatingredienserne i en stor skål.
  5. Server de lune spyd med den marinerede salat.
  6. Tip: Er der rester tilovers er det en rigtig lækker madpakkesalat.

Færdigstegt og lige til at spise

Vi har stegt kyllingen for dig, så du nu nemt og hurtigt kan få dansk kylling i madpakken, salaten og til den lille lækkersult.

Se opskrifter med stegt kylling

Kylling og klimaet

Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.

Læs mere om 'Kylling og klimaet'

Vores hjertesager

Vi donerer hvert år penge til Kræftens Bekæmpelsens kamp mod brystkræft, ligesom vi planter træer sammen med organisationen Plant et Træ.

Læs mere

Bæredygtighed & Ansvar

Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.

Læs mere om vores CSR-strategi

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere