Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Speltsalat med Chicken Chunks

 

 


Speltsalat med Chicken Chunks
4 personer

Ingredienser
12-16 stk. Chicken Chunks

200 g ukogt Perlespelt/rug  (svarer til 840 g kogt)
250 g grønne asparges, renses og flækkes i mundrette stykker
2 skiver/20 g parmaskinke   
2 dl hønsefond   
2 dl mælk   
1 tsk. krry   
Salt
2 spsk. maizena sovsejævner

4 skiver rugbrød

Tilberedning:
De frosne Chicken Chunks varmes i ovnen ved 200° C i 12-15 min.

Perlespelten koges efter anvisningen på emballagen.

Kog mælk og fond op med karry og smag til med salt. Jævn med maizena og kog op med asparges og kogt perlespelt i 2 min.

Server de varme Chicken Chunks med rugbrød og asparges og karry-spelt og skinken brudt i mindre stykker.

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften