Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

BBQ Sauce

 

 


BBQ Sauce
4 personer

6 dl. Heinz ketchup
5 dl vand
3 1/2 dl æblecidereddike
3 1/2 dl tomatpure
300 g mørk farin
430 g lys sirup
320 g ahornsirup
200 g akaciehonning
180 g mørk sirup 
6 g salt
8 tsk. worchestershire sauce
3 tsk. soya
8 g løgpulver
5 g maizena
3 g sennepspulver
3 g cayennepeber
1 1/2 g sort peber
4 g hvidløgspulver
3 g hvid peber
8 g sellerisalt
3 g stødt spidskommen
3 g fintmalede chiliflager

Æblemos: en dl. pr. dl. sauce (hverken sur eller sød)


Bland alle ingredienserne undtagen æblemos og kog dem stille op.

Lad massen simre i en times tid.

Tilsæt 1 spsk. æblemos pr. dl. sauce og reducer saucen lidt.

Tip! Hvis saucen skal have den karakteristiske røgsmag, skal den færdige sauce røges på grillen i ca. en time.

 
Print opskriften
Gem opskriften