Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kylling á la Osso buco

 

 


Kylling á la Osso buco
4 personer


Ingredienser:
4-6 stk. kyllingelår
4 ds. flåede tomater
4 stk. bouillonterninger, fjerkræ
5 stilke frisk rosmarin
5 stk. laurbærblade
4 fed hvidløg, rives fint el. knuses
2 spsk. finthakket persille
1 spsk. fintrevet citronskal, kan udelades
500 g gnocchi (kan erstattes med friskkogt pasta)
50 g gorgonzola
1 spsk. vegetabilsk olie
Salt og peber, frisk fra kværn

Tilberening:
Kyllingelårene krydres med salt og peber og brunes i en gryde i olie til de tager farve 8-10 min.

De flåede tomater koges op med bouillonterninger, rosmarin, laurbærblade og hvidløg. Smag til med salt og peber.

De brunede lår lægges i et ildfast fad og den varme tomatblanding hældes over.

Fadet dækkes til med staniol og bages i en forvarmet ovn 90 min. ved 185° C.

Gnocchierne koges efter anvisningen på pakken og vendes med gorgonzola.

De varme gnocchi lægges i fadet med kylling. Drys med persille og citronskal og server straks.

 

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften