Kylling i Römertopf

Kylling i Römertopf

Samlet arbejdstid: 100 min
Tilberedningstid: 90 min
Forberedelsestid: 10 min
Mellem

Tilberedning

  1. Følg brugsanvisningen på anvendelse af Römertopf.
  2. Gør grøntsagerne i stand.
  3. Skær knoldselleri og pastinak i mundrette stykker. Skær fennikel i tynde skiver, løg i både og peberfrugt i trekanter. Halver chili, fjern frøene og skær dem i tynde strimler.
  4. Bland grøntsagerne med 1 spsk olie, salt og peber og læg dem i stegesoen.
  5. Sæt kyllingen op, pensl eller gnid den med olie.
  6. Drys med salt og læg den på grøntsagerne.
  7. Hæld vand ved og læg låg på.
  8. Stil i ovnen ved 220 grader i 1½ time.
  9. Parter kyllingen og server den med grøntsager med stegesky.