Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kylling i Römertopf

 

 


Kylling i Römertopf
4 personer


1 økologisk kylling
olie til pensling
salt
½ knoldselleri
1 pastinak
1 fennikel
1 løg
2 røde peberfrugter
2 røde chili
3 dl vand

Tilberedning:
Følg brugsanvisningen på anvendelse af Römertopf.
Gør grøntsagerne i stand. Skær knoldselleri og pastinak i mundrette stykker. Skær fennikel i tynde skiver, løg i både og peberfrugt i trekanter.
Halver chili, fjern frøene og skær dem i tynde strimler. Bland grøntsagerne med 1 spsk olie, salt og peber og læg dem i stegesoen.
Sæt kyllingen op, pensl eller gnid den med olie. Drys med salt og læg den på grøntsagerne. Hæld vand ved og læg låg på. Stil i ovnen ved 220
grader i 1½ time.
Parter kyllingen og server den med grøntsager med stegesky.

 
Print opskriften
Gem opskriften