Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Brystfilet i parmaskinke

 

 


Brystfilet i parmaskinke
4 personer

Ingredienser:
3 stk. brystfiléter
6 skiver parmaskinke
1 dl oliven
2 spsk. purløg, snittet

Rødkålssalat:
1 lille rødkål, skåret i meget tynde strimler
3 spsk. honning
1 stk. skalotte løg, finthakket
1 fed hvidløg, knust
2 spsk. dild, hakket
2 spsk. timian
2 spsk. æbleeddike
3 stk. paranødder, hakket (mandler kan også anvendes)
Salt

Tilberedning:
Fileterne koges i letsaltet vand i ca. 15 min. g afkøles.

Parmaskinke skiverne lægges lodret 2 og 2. På midten af parmaskinken lægges et bryst vandret. Skinken foldes rundt om kyllingebrysterne og skæres i skiver.

Fordel skiverne på en tallerken og strø med oliven og hakket purløg.

Vend ingredienser til salaten sammen og server på et fad sammen med skiver af kyllingebryst i parmaskinke.

 

 


 

 
Print opskriften
Gem opskriften