Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Club Finesse

 

 


Club Finesse
10 personer

Ingredienser:
5 stk. kylling brystfileter
3 spsk. olie
15 g smør
5 stk. rugbrødsskiver
10 skiver pancetta
2 stk. rødløg
3 stk. avocado
Kørvel

Æblekarryolie:
2-3 stk. æbler
3 spsk. friskkværnet karryblanding
10 spsk. olie

Tilberedning:
Brun kyllingbrystfileterne i olie på panden. Dæk dem halvt med vand og steg/pocher dem videre på panden ved middelvarme i 5 minutter på hver side. Smør rugbrødsskiverne med smør og rist dem sprøde på en pande i et par minutter. Lad dem afkøle på en rist. Steg pancettaskiverne sprøde på samme pande i to minutter og lad dem køle af så de bliver sprøde.

Skær æblerne i små tern og vend dem med karry og olivenolie. Pil rødløgene og snit dem i fine skiver. Halver avocadoen, fjern stenen og skær avocadokødet i skiver.

Skær den pocherede kylling i diagonale skiver og anret på halverede rugbrød med avocado, rødløg og sprøde skiver pancetta. Pynt hver anretning med rødløg og frisk kørvel.

Server evt. æblekarryolien til.

 

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften