Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Gyldent kyllingebryst med asparges og vinaigrette

 

 


Gyldent kyllingebryst med asparges og vinaigrette
4 personer

Ingredienser
4 stk. kyllingebrystfileter
250 g friske hvide asparges
250 g friske grønne asparges
Smør til stegning
ca. 75 g grofthakkede nødder

Vinaigrette:
3/4 dl vindruekerneolie
1/4 dl hvid balsamico (eller kryddereddike)
1 dl hakket frisk persille
2 hårdkogte æg, hakkede
2 spsk. kapers, grofthakkede


Tilberedning
Kog vand. Tilsæt brystfileterne og lad dem simre 5 minutter. Sluk for varmen og lad dem trække i vandet mens du ordner asparges og vinaigrette. 
Skræl de hvide asparges og knæk bunden af både de hvide og grønne asparges. 
Bland alle ingredienser til vinaigretten sammen. 
Tag kyllingen op af vandet og dup kødet tørt. Lad smørret brune på en pande og steg brystfileterne til de er gyldne. Drys med salt og peber. 
Kog asparges i 2-3 minutter i kogevandet fra kyllingen og anret dem på tallerkner eller et fad. 
Skær kylling i tykke skiver og anret dem over aspargesene. Fordel vinaigrette og hakkede nødder over hele herligheden og server evt. med godt brød til.
 
Print opskriften
Gem opskriften