Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Hot kylling med iceberg og yoghurt

 

 


Hot kylling med iceberg og yoghurt
4 personer

1 stk. kyllingebrystfilet uden skind og ben
Evt. træspyd

Hot dressing:
1/2 tsk. finthakket rød chili
1 tsk. finthakket rødløg
40 g koncentreret tomatpuré
1/2 tsk. sirup
1/2 tsk. fintreven citronskal

Salat:
60-80 g fintsnittet icebergsalat
1/2 dl yoghurt naturel
1 tsk. fintreven parmesanost
4-8 tynde skiver rødløg
1 tsk. fintsnittet persillestilk
knust hvidløg efter smag
Salt og peber, frisk fra kværn

Rødløg og chili sauteres kort, evt. i en anelse fedtstof.
Tomatpuré, sirup og citronskal tilsættes og der smages til med salt og peber. 

Kyllingebrystet skæres i "bjælker” på langs, vendes i massen og sættes på træspyd.
 
Spydene steges i ovn til de er gennemstegte ca. 10 min. ved 200° C.

Icebergsalat, yoghurt, parmesanost, rødløg og persillestilk vendes sammen og smages til med salt, peber og hvidløg.
 
Server straks de varme spyd med salaten - evt. i høje glas.

 
Print opskriften
Gem opskriften