Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kylling i aspargessauce i tarteletter

 

 


Kylling i aspargessauce i tarteletter
4 personer

Ingredienser:
175 g kogt kyllingekød
1 dåse asparges i stykker, ca. 400 g
1 dl suppe eller mælk
3 spsk hvedemel
10 g smør
½ - ¾ dl fløde, 9%
Salt og peber

Tilbehør:
8 tarteletter
¼ -½ bakke brøndkarse

Tilberedning:
Skær kødet i tern.

Hæld asparges i en si placeret over en skål.

Hæld 1 dl væde fra aspargesene i en melryster sammen med melet og ryst det til en jævning.

Varm suppen i en gryde. Pisk jævningen i suppen. Pisk smørret og fløden i. Smag saucen til med salt og peber.

Varm kødet og de afdryppede asparges i saucen.

Varm tarteletterne før fyldet fyldes i lige før servering.

Pynt med brødkarse.

Kilde: Landbrug & Fødevarer.

 
Print opskriften
Gem opskriften