Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kylling i noritang

 

 


Kylling i noritang
4 personer

Ingredienser:
2 stk. Kylling brystfilet
2 tsk. finthakket rosmarin
2 tsk. sirup
madolie
2 ark noritang
2 dl kogte, afkølede basmatiris
3 spsk. friskrevet parmesanost
1/2 dl hønsebouillon
1 stk. appelsin el. blodappelsin, skæres i filetér
50 g fetaost
1,5 dl tykmælk
purløg til pynt
Salt og peber, frisk fra kværn

Tilberedning:
Kylling brysterne flækkes til fire flade stykker. Kyllingen bankes let med håndfladen, så de er nogenlunde lige tykke, og lægges i to separate regtangler på folie á ca. 18 x 8 cm.

Rosmarin og sirup røres sammen og fordeles over kyllingen.
Kyllingen rulles nu forsigtigt sammen og holdes sammen ved hjælp af folien, rul til der er ca. 8 lag folie om rullerne. Enderne på rullerne snurres stramt sammen og bindes med bomuldssnor.
Hvis rullerne er løse gentages processen til de er helt stramme.
Rullerne koges i vand 8 min. og afkøles langsomt i vandet. Når de er afkølede fjernes folien.

Noritangen pensles med vand, så den bliver smidig, og rulles forsigtigt om kyllingerullerne.

De kogte ris vendes med bouillon og parmesanost og smages til med salt og peber.

Rismassen formes med en ske til små æg og appelsinfileterne lægges på.

Skær noritangrullerne i skiver og server med “risottoen” samt fetaost rørt med yoghurt, pynt evt. med purløg.

 

 

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften