Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingehapsere på spyd

 

 


Kyllingehapsere på spyd
4 personer

4 stk. letstegte kyllingebrystfileter

Lage:
1 dåse flådede tomater
2 stk. løg, hakket fint
1 fed hvidløg, hakket fint
1 dl Heinz ketchup
1 tsk. karrypulver
½ dl hakket persille
½ dl god olie af eget valg
1 spsk. groft salt
Saft fra ½ citron
50 g honning

Start med at skære kyllingebrysterne i mindre stykker.
 
Bland alle ingredienser til lagen og kog dem i 30 min - smag til med salt og peber. 
Tilsæt kyllingestykkerne og lad det så simrer i 15 min.
 
Kyllingestykkerne anrettes som vist på billedet og serveres med agurk og gulerødder på pind.
 
Print opskriften
Gem opskriften