Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingerulle med svampe og pesto

 

 


Kyllingerulle med svampe og pesto
4 personer

Ingredienser:
2 stk. kyllingebrystfileter
2 stk. tomater
4 skiver rugbrød
Krølsalat
Havsalt
Evt. frisk chili i skiver

Fyld:
10 stk. svampe (gerne marksvampe og kantareller)
3 spsk. persille, hakket
2 spsk. grov sennep

Persillepesto:
1 lille bdt. bredbladet persille
2½ dl olivenolie
1 spsk. pinjekerner, ristede
15 parmesanost
1 spsk. citronsaft
½ fed hvidløg
Salt

Tilberedning
Flæk brystfileterne så det lige hænger sammen i den ene side. Læg dem på hver sit stykke sølvpapir (30 x 30 cm).
Vend ingredienserne til fyldet sammen, og fordel det på de flækkede brystfileter og rul dem sammen, som små roulader. Sølvpapiret rulles om rouladerne og lukkes stramt til. Rouladerne koges i en gryde med vand i ca. 15 min. Herefter lægges de på køl.
Alle ingredienserne til pestoen blendes i ca. 2 min.
Smør rugbrød med pesto og anret her på tomater, salater og skiver af kyllingerulle med svampe. Strø med havsalt og evt. frisk chili.

 
Print opskriften
Gem opskriften