Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingespyd med rødbedetatar

 

 


Kyllingespyd med rødbedetatar
10 personer

Ingredienser:
10 stk. kyllingebrystfileter
1 dl rapsolie
1 stk. citron
1½ dl sesamfrø
½ dl hørfrø
salt og kværnet peber
10 stk. rødbeder
2 stk. skalotteløg
150 g cornichoner, drænet
2 stk. æbler
75-100 g kapers
2 spsk.  worchestersauce
1 dl cremefraiche
1 dl rygeost
2 spsk. mayonnaise
kørvel

Tilberedning:
Dup kyllingefileterne med køkkenrulle og skær dem i 4 aflange stykker. Vend kyllingen i rapsolie, revet citronskal, sesamfrø, hørfrø, salt og peber.

Kog 5 rødbeder med skræl møre i 30 minutter. Afkøl de kogte rødbeder under koldt vand, skræl alle rødbederne og riv dem groft.

Pil skalotteløgene og hak løg og cornichonerne fint. Skyl æblerne og skær dem i tern. Vend løg, cornichoner, æbletern, kapres og worchestersauce med rødbederne og smag til med citronsaft, salt og peber.

Sæt kyllingen på spyd og steg dem på panden i 4 minutter på hver side eller grill dem i ovnen.

Rør cremefraiche med rygeost, mayonnaise og kværnet peber.

Server de grillede sesamkyllingespyd med rødbedetatar, frisk kørvel og rygeostdressing.

 

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften