Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Stegt brystfilet med svampetoast

 

 


Stegt brystfilet med svampetoast
4 personer

Ingredienser:
4 stk. stegt kyllingebryst med skind

4 skiver toastbrød befriet for skorper og halveret
1 tsk. olivenolie til pensling  
200 g blandede svampe   
1 tsk. olivenolie    
4 spsk. fløde    
1 tsk. dijonsennep    
4 spsk. persille    
4 spsk. purløg    
2 stk. forårsløg, renset og snittet

Tilberedning:
De frosne brystfileterne varmes i ovnen ved 200° C i ca. 20 min.
Pensl toastbrødene med olie og bag under grillen i ovnen i 3-4 min.

Steg svampene på en stegepande i olie ved høj varme 3 min. Træk stegepanden fra blusset og tilsæt fløden.

Anret de sprøde toasts med svampe, hakkede urter og forårsløg.

Server evt. med kogte brune ris.

 

 


 

 
Print opskriften
Gem opskriften