Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Krydderpaneret inderfilet

 

 


Krydderpaneret inderfilet
4 personer

Ingredienser:
8 stk. inderfileter
Rasp iblandet karry og paprika
Olie til stegning
200 g god abrikosmarmelade
25 g reven peberrod
400 g icebergsalat
8 skiver lyst brød
2 spsk. olivenolie
1 tsk. hvidløgspeber
bredbladet persille – pynt
salt + peber

Tilberedning:
Inderfileterne vendes i raps og steges på en varm pande 4-5 min. på hver side.

Abrikosmarmeladen piskes med piskeris til skum og tilsættes den revne peberrod.

Icebergsalaten snittes meget fint.

Brødskiverne steges på panden i olie med hvidløgspeber.

 

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften