Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingepaté med svampe

 

 


Kyllingepaté med svampe
10 personer

Ingredienser:
350 g kyllingelever
800 g hakket kyllingekød
2 stk. løg
150 g bacontern
1 kg svampe
salt og peber
50 g smør
2 stk. æg
3 spsk. calvados
2 spsk. estragon
1 rugbrød
2 bakker ribs
stegt bacon

Tilberedning:
Tænd ovnen på 180° C.

Fjern sener og hinde fra kyllingeleverne. Pil løgene og skær dem i grove stykker. Blend kyllingelever, løg og bacontern til en jævn masse.

Rens svampene med en børste og steg dem i smør på panden i et par minutter med et drys salt. Tag ¼ af svampene fra og hak resten groft.

Rør levermassen med hakket kyllingekød, hakkede svampe, æg, calvados, estragon, salt og peber. Læg bagepapir i en patéform, kom farsen i og glat den ud med en fugtig dejskraber.

Sæt formen i en bradepande og hæld vand i badepanden, så det går et par centimeter op af formen. Bag patéen i ovnen i ca. 1 time.

Lad patéen hvile og afkøle inden servering.

Server den skønne kyllingepaté på rugbrød med stegte svampe og evt. bacon og ribs.

 

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften