Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingepaté

 

 


Kyllingepaté
4 personer

Ingredienser:
600 g kyllingebrystfilet uden skind
150 g kyllingelever
100 g bacon
2 tsk. salt
½ tsk. sort peber
1 tsk. timian
½ tsk. paprika
1 løg
2 spsk. kartoffelmel
2 dl creme fraiche

Tilbredning:
Hak kyllingebryst, kyllingelever og bacon i  food-processoren.
Tilsæt salt, peber og timian og paprika. Rør farsen samme.
Løget hakkes fint, røres i sammen med kartoffelmel og creme fraiche.

Farsen kommes i en form, dækkes med folie og bages i 1 time ved 175° C.

Lad pateen køle af i formen. Skæres herefter i tykke skiver og serveres med cornichoner, oliven, syltede løg og groft brød.

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften