Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kylling i julesalat

 

 


Kylling i julesalat
4 personer

Ingredienser:

8 stk. Kylling inderfilet
8 blade julesalat, lægges i isvand
2 spsk. rygeost
2 spsk. sød sennep
10 stk. tørrede abrikoser, hakkes
2 stk. solt. tomater
evt. kruspersille til pynt
Salt og peber, frisk fra kværn
fedtstof til stegning

Tilberedning:
Rygeost, sennep og abrikoser røres sammen og smages til med salt og peber.
Kylling inderfileterne steges på pande i en anelse fedtstof til gennemstegt - ca. 3 min. på hver side. De varme kylling stykker lægges i endiviebladene og rygeostblandingen kommes på.
Pynt med persille samt strimler af soltørret tomat og server straks.


 

 
Print opskriften
Gem opskriften