Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kylling i urtecrust

 

 


Kylling i urtecrust
4 personer

Ingredienser:

4 stk. kylling inderfilet
1 dl brødkrumme eller rasp
1 tsk. finthakket rosmarin
1 tsk finthakket timian
1/2 tsk. finthakket rød chili
2 stk. æbler, skæres i 8 stk. ensartede blokke
1 dl sirup
1 dl kokosmel, grov
1 tsk. finthakket basilikum
8 stk. ispinde af træ skæres over på midten
Salt og peber, frisk fra kværn

Tilberedning:
Kylling inderfileterne skæres over på midten og vendes i brødkrumme tilsat rosmarin, timian og chili.

De panerede kylling stykker steges i anelse fedstof og sættes på "ispinde." Æbleblokkene vendes i sirup, kokosmel og basilikum og sættes på pinde. Server evt. med kokosmælk rørt med lime og koriander.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften