Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingelår med nachos

 

 


Kyllingelår med nachos
4 personer

Ingredienser:

12 stk. kyllingeunderlår 

Nachos
2 poser Tortilla chips   
125 g Cheddar ost, revet

2 bakker tomater, gerne flerfarvede
2 spsk. dild, finthakket 
1/2 fed hvidløg, knust
1 knsp. salt
Jalapeno chili, i skiver, frisk eller syltet

Tilberedning:
Skær et lille kryds i toppen af tomaterne og blancher i spilkogende vand i ca. 10-20 sekunder. Lad tomaterne køle af i vand dog træk forsigtigt skindet af. Vend tomaterne med de resterende ingredienser.

Læg kyllingelårene på grillen ved svag varme. Grill i ca. 30 min og sænk eventuelt til sidst risten tættere mod kullene.

Fordel tortillas på 4 tallerkner og strø med cheddar, bag I ovnen ved 180° C i 6-8 min.

Server nachos med kylling, marinerede sommertomater og jalapeno. Inden servering kværnes sort peber over retten.

 
Print opskriften
Gem opskriften