Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllinge-hotdog

 

 


Kyllinge-hotdog
10 personer

Ingredienser:
20 stk. kyllingepølser
Smør
1 rød snackpeber
2 fed hvidløg
1 bdt mynte
3 dl fed græsk yoghurt
1 stk. citron
olivenolie
1 stk. agurk
2 stk. æbler
Salt og peber
10 meget tykke skiver brød
2 stk. rødløg
 
Tilberedning:
Steg kyllingepølserne på panden i smør til de er sprøde og gennemstegte.

Skyl og rens snackpeberen og skær den i små tern. Pil hvidløgene og hak dem og mynten fint. Rør hvidløg og mynte i yoghurten og smag til med reven citronskal, citronsaft og olivenolie.

Skyl agurk og æbler og riv dem groft. Vend dem i dressingen med snackpebertern og smag til med salt og peber.

Halver brødskiverne, skær et snit halvt ned i hver brødskive og dryp dem med olivenolie. Sæt brødskiverne omvendt på en rist med en rille i hvert brød og rist dem i ovnen i 5 minutter.

Anret de varme kyllingepølser i de hjemmelavede hotdogbrød og server med æbletzatziki og hakket rødløg.

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften