Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Rodfritter med kyllingepølser og løg-dip

 

 


Rodfritter med kyllingepølser og løg-dip
10 personer

Ingredienser:
30-40 kyllingepølser
2½ kg rodfrugter f.eks. persillerod, gulerødder, rødbeder
½ dl olivenolie
3 spsk flydende honning
½ dl hakket frisk rosmarin 
salt og peber

Løg-dip:
3 bdt forårsløg
2 stk. løg
3 dl cremefraiche 18%
1 dl mayonnaise
3 spsk. dijonsennep

Tilberedning:
Tænd ovnen på 220° C.

Skræl rodfrugterne og skær dem i tykke stænger. Vend alle rodfrugtstængerne i en skål med olivenolie, honning, hakket rosmarin, salt og peber.

Læg rodfrugterne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 30 minutter til de er sprøde. Vend rodfrugterne undervejs og giv dem evt. 3 minutter grill til sidst.

Rens forårsløg og løg og hak dem fint. Rør cremefraichen med mayonnaise og sennep. Vend forårsløg og løg i dressingen og smag til med salt og peber.

Steg kyllingepølserne på panden i smør til de er sprøde og gennemstegte. Server kyllingepølserne med rodfritter og løg-dip.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften