Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingespyd med risdejsruller

 

 


Kyllingespyd med risdejsruller
4 personer

Ingredienser:

8 stk. Kylling spyd evt. Tandoori-krydret
4-8 store ark risdej   

2 stk. skoleagurker 
1 stk. romainesalat, lille
1 stk. rødløg  
2 spsk. soya
1 spsk. limesaft
1 knsp. limeskal, revet
½ fed hvidløg, knust

Tilberedning:
Bland soja, limesaft og skal, og hvidløg. Skyl grønt, skær agurkerne i stave og snit rødløget. Fordel salat, agurk og rødløg på risdejsarkene og strø lidt af sojablandingen i midten. Pensl den øverste cm af risdejen med lidt sojablanding og luk rullerne som en cigar. Læg rullerne med lukningen nedaf ca 1 min, inden de skæres ud som vist på billedet. Server med de varme kyllingespyd.

Tips. Køb risdejen i asiatiske supermarkeder, det er den samme, som man anvender til forårsruller. I Vietnam bruges dejen til sandwich wraps

 
Print opskriften
Gem opskriften