Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Filotarteletter med kylling og svampe

 

 


Filotarteletter med kylling og svampe
4 personer

400 g kyllinge overlår
Filodej 
40 g smør
25 g mel
3 dl. hønseboullion
100 g svampemix
1 spsk sherry
Brøndkarse til pynt


 

Steg kyllingen i ovn i 45 minutter ved 200 grader.

Rul filodejen ud og skær/klip 8 runde cirkler.
Smør dem med smeltet smør, og læg dem over små ovnfaste skåle eller i faste muffin forme. 
Bag kurvene i ovnen i cirka 10 minutter til de er sprøde.

Pil kødet fra de færdigstegte lår.
 
Rengør svampene og skær dem i halve el. mindre stykker.

Smelt smørret i en gryde ved middel varme og tilsæt melet under omrøring, tilsæt boullion og sherry og bring opbagningen i kog. Vend kyllingekødet i og smag til med salt og peber.
 
Når kyllingekødet er varmet godt igennem, vendes svampene i. Lad det simre 2-5 min ved lav varme. 

Anret tarteletterne med kyllingefyldet og pynt med brøndkarse.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften