Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingelår med æblesalat og blommechutney

 

 


Kyllingelår med æblesalat og blommechutney
10 personer

Ingredienser:
20 stk. kyllingeunderlår
Rapsolie
Groft havsalt
8 stk. grønne æbler
5 stk. fennikel

Blommechutney:
10 store modne blommer
4 stk. skalotteløg
4 spsk. eddike
3 spsk. sukker
2 spsk. hakket ingefær


Tilberedning:
Tænd ovnen på 200° C.

Skyl blommerne, halver dem og fjern stenene. Skræl skalotteløgene og hak dem fint. Kom løg, blommer og resten af ingredienserne i en gryde, og kog det sammen til en ensartet kompot i ca. 25 minutter ved middel varme.

Smør kyllingeunderlårene med rapsolie og drys dem med groft havsalt. Steg kyllingelårene i ovnen i ca. 25 minutter. Skyl æbler og fennikel og skær dem på tværs i tynde skiver. Anret skiverne som et tårn og server kyllingelårene og blommechutney til.

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften