Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Sprøde pakker

 

 


Sprøde pakker
4 personer


Ingredienser:
400 g kogt og pillet majskyllingelår
4 plader forårsrulledej (kan købes i asiatiske butikker på frost)
1 fed hvidløg
1 knivspids chili, hakket
Skal af en ½ citron (usprøjtet)
2 spsk. løg, hakket
2 stk. æggeblommer
20 g smør
1 dl A38
Skallen af 1 citron
Saften af 1 citron
Salt
100 g smør
80 g honning

Pynt:
Reven skal af citron

Tilberedning:
Sauter løg, hvidløg i smør i 1 min. tilsæt majskylling og det hakkede chili. Blandingen tages af varmen, og det afkøles i 10 min. Tilsæt den revet citronskal og bland det hele godt sammen. Smages til med salt og peber.

Læg en plade forårsrulledej på bordet og skær den ud i plader af 6 x 6 cm. Pladerne skal herefter pensles med æggeblomme.
Læg en skefuld kyllingefyld i midten på hver af pladerne, lukkes sammen til små pakker.

Gentag  denne procedure til alt fyldet er brugt op.

Bland alle ingredienserne sammen med undtagelse af citronskallen. Lad blandingen koge i 5 min imens der piskes i det. Lad blandingen køle af og tilsæt så citronskallen. Det smages til med salt og evt. citronsaft.

Pakker bages i frituren til de er gylden ved 160-180° C og serveres straks med citrus-dippen.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften