Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Chicken Chunks med rosenkål og ingefær

 

 


Chicken Chunks med rosenkål og ingefær
4 personer

Ingredienser:
12-16 stk. Chicken Chunks
300 g rosenkål, renses og trimmes for dækblade
1-2 stk. (250 g) Squash (skylles og skæres i bånd med en tyndskræller)
1 spsk. limesaft  
1 knold ingefær, på størrelse med en lillefinger rives
2 spsk. koriander, hakkes
¼-1/2 stk. chili, snittes
1 spsk. mandelolie (oliven- eller rapsolie kan også anvendes)
Salt

Tilberedning:
De frosne Chicken Chunks varmes i ovnen ved 200° C i 12-15 min.

Skær et lille kryds i stokken på rosenkålene. Kog dem i saltet vand i 4 min og køl dem i koldt vand. Sigt vandet fra rosenkålene og vend med de øvrige ingredienser.

Server den krydrede salat med varme Chicken Chunks og lidt soja til, evt. i en lille skål ved hver kuvert.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften