Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Poppers på spyd med stegte marksvampe

 

 


Poppers på spyd med stegte marksvampe
10 personer

Ingredienser:
40 stk. KyllingePoppers

Sauce Tartare:
2 spsk. past. æggeblomme 
1 nip salt    
¼ tsk. eddike   
1 dl olie    
2 spsk. yoghurt 10%  
3 stk. cornichons, fint hakket
1 spsk. kørvel, hakket
1 spsk. estragon, hakket
1 spsk. purløg, hakket  
Salt og peber

10 stk. træspyd
20 store marksvampe
1-2 spsk. neutral olie
Salt og peber

Tilberedning:
Varm Poppers.
Pisk æggeblommer seje med salt og tilsæt eddike. Gradvist piskes olien i og de øvrige ingredienser vendes i. Smag til med salt og peber

Steg svampene i lidt fedtstof og smag til med salt og peber.
Træk skiftevis Poppers og svampe på spyddene og server med lidt Sauce Tartare.

 
Print opskriften
Gem opskriften