Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Sprøde kyllingetern i spicy indisk gryde

 

 


Sprøde kyllingetern i spicy indisk gryde
10 personer

Ingredienser:
500 g sprøde kyllingetern
6 stk. bagekartofler, skrællet og skåret i tern, 1x1 cm
1/2 dl rapsolie
1 stk. blomkål, skåret i grove stykker
2 store løg, groft hakkede
50 g smør 
50 g rapsolie 
1 spsk. gurkemeje 
2 spsk. spidskommen, stødt 
1 liter vand 
½ dl birkes 
4 store skefulde græsk yoghurt 
4 stk. saltagurker, groft hakket, alternativt cornichons.
5 spsk. purløg, fint snittet

Tilberedning:
Varm kyllingeternene.

Vend kartoffeltern med olien og bag dem 15 min ved 220°C.

Brus smørret op i en gryde sammen med olien, kom de hakkede løg i og sautér i 2 minutter under jævnlig omrøring. Kom gurkemeje og spidskommen i og rør rundt. Tilsæt blomkål og vand og lad retten simre under låg 5 min.

Vend yoghurt, birkes, saltagurker og de ovnbagte kartofler i og smag til med salt

Anret med sprøde kyllingetern og snittet purløg.

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften