Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Tapas med kyllingepoppers

 

 


Tapas med kyllingepoppers
10 personer

Ingredienser:
500 g KyllingePoppers
300 g mandler   
4 spsk. olivenolie   
Flagesalt
4 dl oliven   
200 g Chorizo   
200 g Fennikelpølse  

Mandel hummus:
230 g kogte kikærter  
2 spsk. Tahin
1 fed hvidløg   
1 dl mandler   
½ dl vand    
1 dl olivenolie   
1 tsk. spidskommen  
1 tsk. gurkemeje   
1 spsk. karry    

½ tsk. salt    
4  spsk. citronsaft   

Tilberedning:
Varm poppers.

Rist mandler gyldne i olie på en stegepande. Strø med flagesalt.

Humus: Rist de tørrede krydderier på en hed stegepande. Blend alle ingredienser på foodprocessor og smag til med salt og syre.

Server de sprøde Poppers med ristede mandler, oliven, mandelhummus og gode pølser.

Server med focaccia.

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften