Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Smokey Wings med gratinerede kartofler

 

 


Smokey Wings med gratinerede kartofler
10 personer

Ingredienser:
40 stk. Smokey Wings
 
Gratinerede kartofler
30 g smør    
50 g hvedemel   
½ l Sødmælk   
100 g, cheddar, reven
100 g parmesan, reven
Muskat   
Salt & peber
6 stk. æggeblommer (1 dl) 
1 kg små kartofler, kogte
1 dl Purløg i ”stave”   

Tilberedning:
Steg vingerne efter anvisning på emballagen.

Lav en opbagt sovs af smør, mel og mælk. Når sovsen er kogt igennem tages den af blusset og ost vendes i.

Når osten er smeltet smages saucen til med salt, peber og muskat.

Æggeblommerne piskes i.

De kogte kartofler fordeles i portionsskåle og overhældes med sovsen. Gratiner i ovnen 12-14 min ved 225 °C.

Server Smokey Wings med de portions gratinerede kartofler toppet med snittet purløg.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften