Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Sol over Gudhjem

 

 


Sol over Gudhjem
4 personer

Ingredienser:
800 g Hot wings
4 stk. æg
80 g røget sild, brækkes i små stykker
1 skive rugbrød, skæres i små tern
4-8 stilke purløg
Salt og peber, frisk fra kværn

Tilberedning:
De frosne Hot Wings varmes i en forvarmet ovn ca. 20 min. ved 180° C. og holdes lune.

Toppen af æggene saves af med en brødkniv og kasseres, den nederste del af skallen gemmes. Æggemassen piskes sammen i en skål og krydres med salt og peber.

Æggeskallerne pensles med olie el. smeltet smør på indersiden.

Røget sild og den sammenpiskede æggemasse fordeles i de fire æggeskaller. Skallerne bages i en forvarmet ovn ca. 10 min. v. 180° C. (Placer dem i porcelænsæggebægere el. form lidt staniol til hver skal).

Rugbrødsternene vendes med en anelse fedtstof og steges sprøde i ovn eller på pande.

Server straks de varme hot wings med lune æg drysset med rugbrødstern og puløg.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften