Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Asiatisk nudelsuppe med karrykylling

 

 


Asiatisk nudelsuppe med karrykylling
4 personer


4-6 karrymarinerede kyllingefileter af overlår
1 liter klar hønsebouillon
3 spsk. sojasauce
1-2 cm skrællet og fintrevet ingefær
1 bdt. forårsløg
Frisk chili (efter smag og temperament)
200 g asiatiske æggenudler
1 lime
Evt. friske korianderblade

Tilberedning:
Steg kyllingelårfileterne på en pande ca. 5 minutter på hver side.
Kog suppen op og smag til med soja og ingefær. Læg kyllingelårene i suppen og kog i yderligere 5 minutter.
Hæld kogende vand over nudlerne og lad dem trække i 5 minutter.
Skær forårsløg og chili i ringe, tag kyllingelårene op af suppen og kom forårsløg og chili i.
Skær kyllingen i strimler. Fordel nudlerne i 4 suppeskåle og hæld suppen over. Top med kyllingekødet og en limebåd og friske korianderblade i en skål ved siden af. 

 
Print opskriften
Gem opskriften