Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Karrysuppe med kylling

 

 


Karrysuppe med kylling
4 personer

Ingredienser:
300 g kylling brystfilet i strimler
1 spsk. smør
1 spsk. karry
1 spsk. revet ingefær
2 stænger citrongræs
2 fed hvidløg, grofthakket
1 lille chilli i små tern
1 ds. kokosmælk
7,5 dl hønsebouillon
2 spsk. fishsauce
saften af 2 lime
1 bdt. forårsløg i skiver på skrå
1 bk. minimajs i skiver på skrå
5 blade snittet sølvbede
1 bdt. thaibasilikum

Tilberednig:
Varm smørret op i en stor gryde, tilsæt karry og lad det bruse op uden at det brænder. Sauter kylling strimlerne til det er lettere gyldent, kom ingefær, citrongræs, hvidløg, chilli og kom kokosmælk, hønsebouillon i og lad det småsimre i 15 min.

Smag til med fishsauce og limesaft.

Kom alle grønsagerne i gryden og lad det småsimre i 5 min, tilsæt thaibasilikum til sidst.

Server karrysuppen evt. med lidt ris i bunden af en dyb tallerken.

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften