Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Suppe med kyllingeboller

 

 


Suppe med kyllingeboller
4 personer

Ingredienser:
1¼ liter kyllingesuppe
250 g champignoner i skiver
1 porre i ringe
Lidt kryddergrønt til pynt

Kyllingeboller (ca. 80 stk.)
300 g finthakket økologisk kyllingekød
2 tsk salt
1 knsp hvid peber
1 finthakket rød chili
1 spsk fintrevet løg
3 spsk mel
1 dl mælk
1 æg
1 æggehvide
Vand eller kyllingesuppe til kogning

Tilberedning:
Ælt det hakkede kyllingekød med salt og peber. Tilsæt chili, løg, mel, mælk, æg og æggehvide. Ælt farsen færdig. Lad den hvile 15-30 minutter på køl.

Bring lidt letsaltet vand eller suppe i kog i en fladbundet gryde. Fjern den fra varmen.

Form små boller af farsen med en teske og kom dem i vandet, til de ligger i ét lag i gryden.

Sæt gryden tilbage på varmen og bring vandet i kog. Kog 3-4 minutter.

Tag bollerne op med en hulske og læg dem til side.

Fortsæt med den øvrige fars til alt er anvendt.

Varm suppen med champignoner og porre. Kom halvdelen af bollerne i og varm igennem. Gem resten til en anden ret.

Drys med kryddergrønt.

Tip Der kan eventuelt tilsættes lidt kogt kyllingekød i lange flager.

Bollerne kan fryses og anvendes på et senere tidspunkt. De kan også kommes i en tomatsauce eller en asparges- eller karrystuvning.

Farsen kan tilberedes til større kødboller efter ønske.

Mængden af kødboller i retten afhænger af, om det skal være en forret eller en hovedret.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften