Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Asparges kyllingesuppe med kørvel

 

 


Asparges kyllingesuppe med kørvel
4 personer

Ingredienser:
1 økologisk kylling
1 gulerod i mindre stykker
1 porre i mindre stykker
1 løg i både
Salt
1 bundt grønne asparges
1 løg
1 stort bundt frisk kørvel

Tilberedning:
Kom kyllingen i en gryde og dæk den med vand. Bring i kog, skum urenhederne bort.Tilsæt gulerod, porre, løg og salt. Lad simre stille og roligt i 1 time.

Si suppen over i en ren gryde. Skum den for fedt.

Pil kødet af kyllingen og skær det i mindre stykker. Læg til side.

Knæk den træede del af aspargesen væk. Skær toppen af og gem til pynt. Kog stilkene møre i lidt af suppen, blend med den skyllede kørvel og kom det i suppen.

Tilsæt aspargestoppe og et fintsnittet løg og kog 2 minutter og server.

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften