Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Dansk kyllingesuppe

 

 


Dansk kyllingesuppe
4 personer

Ingredienser:
1 hel kylling
1½ l hønsebouillon
5 peberkorn
2 laurbærblade
3 kviste timian

Fyld:
3 porre i ringe
300 g letkogte gulerødder i skiver
400 g letkogte kartofler i tern der passer de øvrige grønsager

Topping:
150 g cremet gedeost
3 spsk. creme fraiche
1 fed hvidløg, knust
salt og peber
1 pk. bacon i skiver

Tilberedning:
Skyl kyllingen under koldt vand og kom den i en suppegryde med hønsebouillon, peberkorn, timiankviste og laurbærblade. Lad det koge i 1½ time ved svag varme.

Kyllingen tages op og plukkes i mundrette stykker.

Kyllingesuppen koges op og skummes for urenheder.

Kom porre, gulerødder og kartoffel i suppen. Smag suppen til med salt og peber. Kom kyllingestykkerne i suppen.

Topping laves ved at røre gedeost sammen med creme fraiche, hvidløg, salt og peber. Steg baconskiverne i ovn til de er sprøde, lad dem afdryppe på et stykke køkkenrulle og bræk dem derefter i mindre stykker. Server til kyllingesuppen.

 

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften