Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingesuppe med krydderurter

 

 


Kyllingesuppe med krydderurter
10 personer

Ingredienser:
1 stk. hel kylling
15 g smør
3 stk. forårsløg
4 liter vand
4 stilke bredbladet persille
3 dl pasta evt. risoni/puntalette
5 stk. dildstilke
10 stk. myntestilke

Tilberedning:
Del kyllingen i 6 store stykker og brun dem i en gryde i smørret.

Skyl og rens forårsløgene og kom dem i gryden.

Hæld vandet på kyllingen og kom persillestilkene i. Kog kyllingen i en time med låg på.

Tag kyllingen op, pil kødet af og kog skroget videre i gryden i ca. 30 minutter.

Si kyllingesuppen og tilsæt pastaen. Kog pastaen i suppen i 12 minutter.

Hæld kyllingesuppen i skåle og fordel kyllingekødet i hver skål.

Pynt med dild og mynteblade.


TIP: Kyllingesuppen kan laves på skrog fra en hel stegt kylling – tilsæt blot et par ekstra kyllingebryster eller inderfileter som fyld.

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften